WERKWIJZE

iris_visser_grollywood4 iris_visser

iris_visser iris_visser

Animatie video’s en explanimations (uitleg animaties) maken, is een arbeidsintensieve bezigheid. Daarom is het van belang om iedere stap zorgvuldig uit te werken zodat we beiden niet voor onaangename verrassingen komen te staan!

Eerst maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we wat er precies moet worden verteld, voor wie de boodschap duidelijk moet worden en waar de animatie video of explanimation zal worden vertoond.

Iedere vraag is weer anders; de werkwijze van VIER Video & Animatie zal daarop worden afgestemd:

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK!

1. Kennismaken
Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek zal ik een voorstel doen dat past bij je vraag. Dit kan een korte sfeervideo zijn op basis van foto’s of juist een animatie of explanimation in je eigen huisstijl. Kijk bij het aanbod voor meer opties.

2. Inhoud
Aan de hand van je wensen zal ik een script (tekst) of voice-over tekst schrijven waarin de inhoud is verwerkt. Na controle zal ik indien dat nodig is een storyboard maken. Hierin staat beeld voor beeld, als een soort stripverhaal, wat er te zien zal zijn en wat er qua tekst of inhoud voorbij komt. Dit is vooral handig voor complexe animatie video’s en explanimations.

3. Vorm
Nu volgt het verzamelen van het beeldmateriaal. Voor een animatie of explanimation kun je illustraties aanleveren of kan ik die zelf verzorgen. Met het beeldmateriaal maak ik een eerste versie die je online kunt bekijken.

4. Check!
Mocht je opmerkingen hebben dan pas ik de animatie of explanimation aan voor een tweede check. Indien alles naar wens is, krijg je het bestand digitaal of via de post toegestuurd. Heb je hulp nodig bij het plaatsen of toepassen van de animatie of explanimation? Dan kun je altijd contact opnemen!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!