OVER

iris_visser_grollywood2_3z iris visser

iris_visser_grollywood4_4z iris_visser_grollywood4_3z

VIER Video & Animatie is gespecialiseerd in het visualiseren van een verhaal op een heldere en eenvoudige manier; Uitleganimaties, animatie video’s en explanimations. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de klant en indien nodig met andere specialisten. VIER Video & Animatie werkt op een gestructureerde manier waarbij de boodschap zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt en op een passende manier in VIER stappen wordt vertaald naar bewegend beeld; bijvoorbeeld een uitleganimatie of explanimation.

Bewegend beeld vertelt snel en simpel een verhaal.

Gebruik je bedrijfsvideo als kennismaking op je website. Zet je explanimation op de televisieschermen in je wachtkamer of beursstand. Stuur je uitleganimatie naar potentiële klanten via de mail, social media of laat het zien tijdens een presentatie.

Animatie is je digitale visitekaartje!

Iris Visser is in 2010 met haar eenmanszaak begonnen onder de naam Iris Visser Multimedia Producties. Vanaf 2013 is ze verder gegaan onder de naam VIER Video & Animatie.

VRAAG OFFERTE AAN!

Anderen over de samenwerking met Iris:

Iris heeft voor Jez Basis GGZ twee hele mooie animaties gemaakt. Iris haar kracht is dat ze in staat is om de wensen van de klant kan door vertalen in beeld en geluid. Ze is creatief en zakelijk. Erg prettig om mee samen te werken.
Natasja Visser, Jez | Elker | Het Poortje

Het samenwerken met Iris was erg plezierig. Duidelijke en heldere afspraken. Een strakke planning en de verwachtingen goed weergegeven.
Folkert Linnemans, Bouwgroep Dijkstra Draisma

Iris heeft een prachtige animatie gemaakt om het nieuwe cliëntenportaal, JouwOmgeving, van Accare aan kinderen en jongeren uit te leggen. Prettig zijn de duidelijke stappen waarin Iris werkt, het toetsen van de smaakt van de cliënt, het analyseren van het verhaal en het formuleren van de korte boodschap die het moet hebben, het creatief omzetten naar beeld en de mogelijkheid om eigen inbreng te geven zijn top. Daarnaast werkt Iris snel, schept duidelijke verwachtingen, houdt zich aan afspraken en is flexibel.
Sandra Gijmink, Accare

Creatief en eigen, speelse animaties en snel meedenkend schakelen. Fijne eigenschappen die je nodig hebt om in een kort tijdsbestek een fantastisch product af te leveren!
Peter Doorn, RTV Drenthe